Informasjon om utlandsturné

Det er kommet mange spørsmål angående årets utlandsturné, blant annet hvor vi skal og når. I dette innlegget gir vi informasjonen som vi vet sikkert, og med det skal det nevnes at det er detaljer som vi enda ikke kan gi svar på. Desse detaljene kommer vi med så snart vi har de.
Utlandsturneet vil foregå i perioden 25. Juni til 5. Juli og vil holde sted i Tyskland med besøk innom Belgia og Nederland.  Vi arbeider med samarbeidspartnere i desse landene og trolig vil det meste skje på millitære områder.
Som tidligere nevnt vil flere detaljer om turneet komme fortløpende.

2 kommentarer om “Informasjon om utlandsturné

 1. Hei,

  Nå er det kun ei uke igjen til avreise og jeg finner lite informasjon om reisen. Som familie ønsker vi å få med oss så mye som mulig av turen og jeg ber derfor om at dere legger ut mer oppdatert informasjon, spesielt om oppdraget i Berlin og det som skjer i Belgia/Nederland.

  På forhånd, takk!

  Med vennlig hilsen
  Jan Ove Larsen

  1. Hei. Starten av oppdraget vil bli forbeholdt militært publikum blant våre allierte. Vi vil anbefale å komme til Dresden. Vi er ennå ikke sikker på detaljene rundt oppdragene i Berlin, men flere av disse vil også være lukkede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s