3. Innstuderingsnoter

Innstuderingsnotene for prøvespill til Hans Majestet Kongens Gardes musikkorps er nye av året 2020. Utdypende informasjon fra dirigenten finnes i tekst i samme dokument som notene under.

Dirigenten ønsker gjennom de forskjellige kortere utdragene å få inntrykk av kandidatens allsidighet som musiker samt læreevne og -vilje. Merk at det vil ikke alltid være behov for å høre alle utdragene. Det avgjør dirigenten på prøvespillet.

I tillegg til innstuderingsstykket skal det fremføres ett selvvalgt stykke. Vårt råd er at man velger et stykke som man har god kjennskap til fra tidligere eller som viser en spesiell egenskap som man føler ikke føler kommer frem gjennom innstuderingsstykket. Det selvvalgte stykket bør være på ditt hovedinstrument. Lengde anbefales å være på 1-3 min. Man trenger ikke å sende inn stykket før prøvespill.

Fløyte og Piccolo

Klarinett

Saxofon

Trompet og Kornett

Obo

Fagott

Valthorn (med info om althorn)

Tenor og Basstrombone

Eufonium

Tuba

Slagverk

5 kommentarer om “3. Innstuderingsnoter

  1. To siste takter av tubasoloen er feil!
    Det er ikke Ess der…. På Flåklypa medley. Dette har jeg sagt ifra til Noteservice på også. Der mener jeg det skal være en Ab(Ass) ikke en Eb(Ess) . Ser ut til at det gjelder bare C stemma. Vær obs på det..

    1. Mente da de to siste taktene før bokstav E. De skal være samme toner som de to siste takter før bokstav G

  2. Hei! Skal man også prøvespille på andre instrumenter enn hovedinstrumentet sitt? F.eks både Trompet og Kornett, Flygelhorn etc? Hvordan er det med sang? (Jeg er Trompetist/Kornettist + sanger (Klassisk og rytmisk). Så på videoen at musikkgardisten var sanger i storbandet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s