Ridderennet, Beitostølen

I går startet vi i signalkorpset den lange bussturen opp til Beitostølen for å støtte i Ridderuken: Verdens største årlige vintersportsuke for utøvere med syns- og bevegelseshemninger. Det skal konkurreres i snowboard, langrenn, slalom og skiskyting. I tillegg er det mulighet for yoga og trugeinstruksjon.

Vi skal være på Beitostølen til og med søndag denne uken, og programmet er spennende. Vi skal blandt annet ha eget revyshow og spille signal under seremonier. Med god støtte fra alle kompaniene i Hans Majestet Kongens Garde, så blir dette et stort og flott arrangement.

Bilder og historier fra årets arrangement kommer senere!

SNH_0770 (1)Foto/Forsvarets mediearkiv

 

_SNH4264
Foto/|Forsvarets mediearkiv

– Gardist Tåtøy og gardist Svinsås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s