Samkonsert i Lommedalen kirke

27. mars spilte hovedkorpset konsert i Lommedalen kirke i samarbeid med Lommedalen skolekorps. Hvert korps spilte hver sin del, og Lommedalen skolekorps stilte med tre korps; aspirantkorpset, juniorkorpset og hovedkorpset.

IMG_5544 (2)Foto/Gardist Juvkam

Fordi konserten fant sted i en kirke, var repertoaret ganske likt programmet fra kirkekonsertturnéen. Det ble spilt mye klassisk musikk, samt noen solostykker. Kirken var fylt med publikum, stemningen i kirken var på topp helt fra starten av, og den ble bare bedre og bedre. Som ekstranummer spilte alle korpsene Gammel jegermarsj sammen, en marsj som er brent fast i hver korpssjel i landet. Det var utrolig morsomt å se alle de stolte skolekorpsmusikantene under fremførelsen av Gammel jegermarsj.

3Jentekoret fremførte Himlen i min famn av Carola Häggkvist
4 (1)Musikkgardist Dagsvik spilte solo på Ut mot havet av Edvard Fliflet Bræin

Det å spille sammen med unge musikere i skolekorps rundt om i landet er en stor opplevelse for oss gardemusikanter. Konferansieren på konserten i Lommedalen kirke beskrev gardemusikken som “korpsbevegelsens Justin Bieber”. Det å se alle de unge musikernes øyne fylt av glede, for at de får spille med gardemusikken, gjør oss utrolig stolte. Det er artig for oss å se alle de inspirerte musikantene, og mange kjente seg igjen fra da vi var unge korpsmusikanter, der alt var nytt og spennende.

2 (1)Musikkgardist Vangen introduserer Band of 2017
1 (2)Foto/Odd Henning Rinden

Nå er det under to uker til evaluering av Oladrillen etterfulgt av Lillehammerreveljen. Dette betyr at fokuset i den daglige tjenesten ligger mest på sluttet orden. Konserten i Lommedalen kirke var derfor et fint avbrekk for mange, hvor vi fikk fokusert på musikken hele kvelden.

– Musikkgardist Bu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s