Ridderrennet 2022

Ridderrennet markerte avslutningen på signalvinteren 2022 for Signalkorpset. Dette var en helg fylt med glede samhold og nye opplevelser. Rennet har blitt arrangert helt siden 1964, og Garden har også vært med å støtte siden den gang. De to siste årene har det dessverre ikke blitt arrangert, noe som gjorde det bare ekstra stas å være tilbake i år. Det var tydelig at dette var et arrangement som betydde mye for de som var med. Utenom å spille på diverse seremonier rundt om på Beitostølen, fikk vi også muligheten til å representere Forsvaret i skibakkene og ute i løypene.

Dette var en fin mulighet til å koble litt av fra den vanlige tjenesten vi vanligvis gjør og bare kose oss. Vi fikk i tillegg muligheten til å bli kjent med andre avdelinger i forsvaret som også var med på å støtte arrangementet. Det var fint å høre mer om hva de drev med og utveksle erfaringer på tvers av grupper. Alle som var med syntes dette var et givende oppdrag hvor vi lærte og så at alt er mulig hvis man bare vil nok, og at uansett forutsetning kan man få til det man vil. Denne innstillingen er noe vi vil ta med oss videre inn i tjenesten.

Gardist Berge og Gardist Jacobsen L

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s