Tattooparade

Tidlig torsdag morgen sto vi oppstilt i leirvakta på Huseby, klare for en lang busstur til våre svenske naboer i Malmø. Åtte timer etter avreise fra leir, ankom vi Malmø Arena. Her ble den internasjonale Grand Prix-finalen avholdt kun noen dager i forveien. Etter å ha fått kontroll på materiellet vårt, spiste vi middag på arenaen. I motsetning til USA, var maten vi fikk servert mer typisk norsk; pasta, ris, kylling og salat. Sånt liker vi! Vi er ikke glad i å kaste bort tid, så resten av kvelden ble brukt til drilltrening på gulvet. Slitne etter en lang dag med mange timer i buss, var det godt å komme til en myk hotellseng for å hvile oss til neste dag.

Fredag våknet vi opp til godt svensk sommervær, og gjorde oss klare for vårt første oppdrag her i Malmø. Tattooparade i Malmø sentrum stod på programmet, hvor vi skulle marsjere gjennom Malmøs gater sammen med bl.a. aktørene fra Singapore som også deltar på tattooen.

IMG_8577
Gardist Bakkeli klar til parade!

IMG_8595

IMG_8619
Vi gikk parade i Malmøs gågate, som var litt smalere enn det vi er vant til.

Mobiler og kameraer poppet opp en etter en hos det ivrige publikummet langs gatene mens vi gikk, og flere fulgte oss langs hele løypa.

Vi stoppet på Gustav Adolphs plass for en liten minikonsert, før vi fortsatte til Stortorget der paraden sluttes.

IMG_8692
F.h: Gardist Standal, Gardist Udnes, Gardist Blegeberg, Gardist Eldøy, Gardist Nesvold og Gardist Østrem (delvis skjult).

I dag starter selve tattooen, med en tattooforestilling på ettermiddagen og en senere på kvelden. Vi trives godt her over grensa, om en liten time er vi på scenen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s