Prøvespill

Musikktropp har normalt hovedinnrykk i september/oktober. Cirka 80 musikere blir da tatt opp til hovedkorpset og signalkorpset. I tillegg vil det være et mindre opptak på 2-4 hornblåsere i signalkorpset i januar. Alle som blir tatt opp i musikktropp vil være gjennom prøvespill og intervju.

Prøvespillet består av et to selvvalgte stykker og evt et prima vistastykke.

Prøvespillene blir gjennomført våren det året man skal inn. Prøvespillene er normalt ferdig i starten av mai og de fleste har fått svarbrev i posten innen 17. mai.

Har du spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt på:

3.gardekompani@gmail.com

Tlf 23 09 84 39

10 kommentarer om “Prøvespill

  1. Hei, jeg lurer på hvordan prøvespill funker når du vil spille signal trompet i signaltoppen, som tilhører 3. Gardekompani.

    • Hei. Prøvespillet fungerer likt for alle som prøvespiller til Gardemusikken. Du får et stykke av oss litt i forveien, du presenterer et stykke selv og du muligens får et primavista-stykke. I tillegg må du gjennom et intervju.

    • Ja, det må man. Mange som søker seg til prøvespill har ikke vært på sesjon del 2. Noen av dem har kanskje fått melding om at de ikke vil bli kallt inn til sesjon del 2. Ved søknad til musikktroppen vil det bli tatt en ny vurdering. Likevel er vi avhengig av godkjent sesjon før vi kan gjennomføre prøvespill. Derfor vil man som oftest bli kalt inn til sesjon i god tid før prøvespill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s