Signalvinteren

Signalvinteren startet for fullt med Barnas Holmenkolldag 13. februar. Signalkorpset, drill og kompanistaben stilte opp i løypene, og heiet frem ivrige barn. Som et resultat av koronasituasjonen i kompaniet stilte vi med et blandet signal- og janitsjar korps. Slagverkere og trompeter hjalp til med å fylle rekkene, for oppdrag går alltid først. Stemningen var god, og både gardistene og barna koste seg i løypene. Signalkorpset bisto i tillegg med å spille på åpningsseremoniene i løpet av dagen. 

Gardistene heier frem ivrige barn i målområdet. (Foto: Harald Berger/ Forsvaret)

En uke senere var vi tilbake Holmenkollen for Hovedlandsrennet i skiskyting hvor været ikke kunne vært bedre. I pausene hadde vi den beste utsikten fra over kongetribunen, med sol og utsikt til stadionet og Holmenkollen. Vi var med fredag, lørdag og søndag og bidro på åpningsseremoniene og premieutdelingene. På fredagen fikk vi i tillegg et ekstra oppdrag sammen med hele kompaniet. Norge hadde akkurat slått rekorden for antall gull i OL, og TVNorge ville ha med Kp3 for å feire. Hele kompaniet måtte derfor på kun et par timer spille inn «Se ilden lyse», dra opp til Holmenkollen og spille det inn. Selv om det ikke var god tid på å forbedre oss, ble hele seansen veldig bra. For det er dette Kp3 handler om: å kunne løse både oppdrag som er godt planlagt og de som kommer i siste liten. 

Skrevet av: Gardist Jacobsen L

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s