Status kompaniet

72B41C16-579B-401E-9E16-545124EC21A5
Fendelen til kompaniet hang stolt i leirvakten denne uken. // Foto: Fredrik Kim Gresseth

Denne uken gjennomførte troppene forskjellig aktivitet knyttet opp mot tiden fremover mtp drillprogram, konsert og evaluering, samtidig som enkelte gjennomførte GSU. Avdelingen gjennomførte tiltak ganske tidlig oppimot Covid-19 med fokus på håndhygiene, vask, desinfisering, differensierte spise- og treningstider osv… Vi i 3.gardekompani synes det er synd at både World Cup i Holmenkollen, Ridderrennet, Norsk Militær Tattoo og enkelte andre oppdrag har blitt kansellert grunnet viruset, men synes også at vurderingene bak er gode og svært hensiktsfulle. Når det er sagt skal vi fortsette å gjøre oss klare til å løse oppdrag uavhengig av hvilken form det skulle være, for både Kongehuset, Forsvaret og sivilsamfunnet sammen med resten av HM Kongens Garde. Vi skal gjøre vårt for at landet kommer seg gjennom denne krisen og hjelpe til skulle sivilsamfunnet anmode det av oss.

Vi ser frem til å få kunne starte drillsesongen for fullt og håper tiltakene til myndighetene gir god effekt i samfunnet. Selv om sesongen kan se litt annerledes ut enn det vi hadde først tenkt, skal vi sørge for at den dagen vi får grønt lys, skal både musikken, våpenhåndgrepene og appellene vår fylle det for øyeblikket tomme og stille bybildet vi ser i dag. Vi gleder oss, og håper dere vil fortsette og følge oss både her og på instagram, så skal vi sørge for at dere får påfyll nå som de fleste av dere er hjemmeværende.

Fra alle oss, ta godt vare på hverandre, vis omsorg for hverandre, lytt til myndighetenes råd og vit at vi har det bra på Huseby og er takknemlige for systemet rundt oss som tar godt vare på oss fra sykestue, forpleining og våre medsoldater.

Alt for Kongen!

28493B7C-05FD-4A05-AF13-52956B7936EB
Foto: Fredrik Kim Gresseth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s