Konsertsesong opp mot Festkonsert!

Musikktropp 2020 har de siste månedene stått på for å løse underholdende og imponerende konsertoppdrag. Konsertsesongen er en obligatorisk del av tjenesten til gardistene i musikktroppen, og snart skal selve høydepunktet med sesongen fremføres i Oslo konserthus, nemlig festkonserten.

Den årlige festkonserten er en storslått konsert hvor musikktroppen får vist sin beste side musikalsk, samt at kompaniet løser oppdraget sammen med alt fra mottakelse, publikumshåndtering, stand, VIP mottakelse osv… Det er fortsatt ledige billetter til festkonserten, og du finner de på: https://www.oslokonserthus.no/program/h-m-kongens-gardes-festkonsert-2020/. Kompaniet gleder seg mye til å vise frem litt av det de har øvd på de siste månedene, og vi håper at vi ser deg i Oslo Konserthus 8. Febuar!

IMG_0820
Fra julekonserten i Dronningens Kunststall. // Foto: Martin Dirdal Bjørnson / Forsvaret
_MG_0356
Fra Debutkonserten i Ridehuset på Akershus Festning. // Foto: Trygve Sæten Nilsen / Forsvaret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s