Debutkonsert i nytt lokale!

I år blir debutkonserten for Hans Majestet Kongens Gardes musikktropp 2020 held i Ridehuset på Akershus Festning grunna arbeid på Huseby leir. Konserten blir held Fredag, 15. November og blir gratis for alle. Garderekruttane gled seg til å vise fram noko av det dei har jobba med dei siste månadane, vel møtt!

 

En kommentar om “Debutkonsert i nytt lokale!

  1. Hei , konserten som er 15 NOV står det ikke klokkeslett . Vi vil veldig gjerne se og hører på sønnen vår som spiller med Hans Majestet Kongens garde .Hvilket klokkeslett er det. Mvh N Deavin – Myhre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s