Reisen til Nord-Norge

I full fart suser musikktroppen gjennom Hedmarken, opplastet på tog. Vi er på vei mot Lofoten, der vi skal følge Arctic Race of Norway i det som bli årets Norgesturné. Det er en helt annen tropp som for noen måneder siden satte i marsj mot Tyskland og vår første turné: nå er vi utstyrt med vissheten om hva oppdrag som dette vil kreve av oss, og erfaringene fra sist gang.

Selv om det å være på turné med 3. gardekompani er noe av det morsomste som finnes, så kan det ikke sammenlignes med en ferietur. Det er høyt tempo til en hver tid, og enten er du midt oppi et oppdrag, eller så forbereder du deg til oppdrag. Eventuelt sitter du på bussen og spiser FR, rett og slett fordi det er det du har tid til. Det er helt utrolig slitsomt, men selvom du er totalt utladet etterpå, skaper du minner for livet. Du gjør ting du aldri får gjøre igjen, sammen med troppen og kompaniet ditt, og det er verdt alt slitet.

_MG_9373

Vi gleder oss masse til å følge Arctic Race, og få holde konsert sammen Hørens Musikkkorps, og å få gå driller på noen av de aller flotteste stedene Norge har å by på. Mange i kompaniet har aldri vært nord for polarsirkelen før, og alt fra midnattssol til vær og vind, vil absolutt bli en opplevelse som topper hele turnéen.

– Gardist Nilsen / Gardist Eide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s