Nytt innrykk på Huseby leir

Etter forrige ukes dimisjon av drilltroppen 2018, er det igjen tid for et nytt kull håpefulle rekrutter skal fylle skoene til de før dem. Nye musikktropp har allerede ankommet Huseby leir og er godt i gang. De har allerede vært her 3 uker og starter å komme inn i rutinene.

Første uken for musikerne startet med uttak av alt utstyr som de vil få bruk for resten av året. De har lært å vaske rommene sine og fått instrukser i hvordan sengen skal se ut om morgenen. De har også startet med sluttet orden og fysisk trening for å bygge et solid fundament til året som kommer. De har fått tid til å bli godt kjent med hverandre, og dette kommer godt med det kommende året hvor de skal tilbringe mye tid sammen.

Det kommende året vil bestå mye av fokus på detaljer, musikkøvelse og trening.

43752139_294315924502031_835759395525623808_n

Neste uke er det innrykk på Terningmoen for de som har søkt seg til opptak i Drilltroppen. Dette innrykket er det eneste hvor vi selekterer kommende drillgardister fra. Etter intervjuer på Terningmoen vil rekruttene overføres til Huseby for en videre seleksjonsperiode frem mot jul. Det er en hard prossess der kun de beste blir valgt ut.

 

– Ledende menig Soltvedt

 

En kommentar om “Nytt innrykk på Huseby leir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s