Drilltropp 2018 – Netherland Military Tattoo Del 1

Netherland Military Tattoo blir hvert år avholdt i Rotterdam, Nederland og har hvert år det som regnes som det beste militærkorpset i verden som fast gjest, nemlig Marinierskapel der Koninklijke Marine (Den Kongelige Marines marinekorps).

Vi i drilltroppen har vært så heldig av å få en spesiell invitasjon til å delta på tattooen sammen med dette korpset på tross av at resten mesteparten av kompaniet allerede har dimmitert.

Vi ankom på søndags ettermiddag og har drevet med trening opp mot oppdrag, fysisk trening og vært besøkt marine corps museet samt vært i Kinderdjik for å se på de tradisjonsrike vindmøllene (en del av UNESCOs verdensarv).

I dag (fredag) starter tattooen offisielt og vi har to show; en på ettermiddagen og en sent på kvelden. Arenaen er innendørs med plass til mellom 10-20 000 tilskuere. Vi har ventet ganske lenge på dette og håper tror at de neste dagene vil være verdt hele reisen frem til i dag.

Følg oss daglig på instagrammen vår musikkogdrill.

LRFJ7064.JPEG

//Fra samtrening på tirsdag.

Drilltroppen 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s