Vannsklier og drilloppvisninger

Turnéer og livet på veien er en sentral del av det å være gardist I 3.gardekompani. Sist torsdag var det atter en gang tid for et større oppdrag, og denne gangen var det det fagre Sørlandets tur til å motta besøk fra kongens kvinner og menn.

Det er ikke til å skyve under en stol at livet som gardist i 3.gardekompani er slitsomt i turné sesongen. Dagene er lange, og rom for hvile er ikke alltid en luksus enn har råd til å unne seg når kompaniet helst skulle ha vært på flere steder samtidig.

received_1722709921128980

Dagen idag var derimot ikke tilfellet. Bø i Telemark var dagens arena, og som kjent ligger Norges største badepark også her. Til vår store glede var det plass i programmet til å dyppe mer enn bare stortåen ut i parkens bassenger. Et avreisetidspunkt ble fastslått, og deretter var det fritt frem.

Mørke skyer holdt solen og varmen på avstand, og sammen med kaldt vann i enkelte av bassengene ble dette en temmelig frisk opplevelse. Til tross for dette var gardistene over hele parken, og alt av sklier og boblebad ble brukt til det fulle.

received_1722707574462548

Tre timer med barnslig glede senere, var det vår tur til å gi gleden videre. Ikke langt unna Bø i sommerland lå Univsitetet I sørøst Norge,og ved den, en idrettsbane som var kveldens oppvisningsplass. Skråningen over plassen fyltes kjapt av tilskuere, og da stokken gikk og fremad marsj ble uttalt, var det hundrevis som ventet spent.

I skrivende stund ligger Telemark i speilet ombord på drilltroppens buss. Nok et oppdrag ble vellykket utført, og den varme mottagelsen som bare økte i omfang i løpet av oppvisningen blir tatt som et tegn på at kveldens forestilling falt i smak.

screenshot_20180623-222947-e1529787218231.png

Sengene på Kjevik militærleir venter, og ro og hvile skal få senke seg. I morgen er det Risør som venter, og kompaniet skal både avholde kirkekonsert i tillegg til en oppvisning på torget. Håper vi sees der!

– Ledende menig Berg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s