Asker kulturfestival

I løpet av sist uke gikk Asker kulturfestival av staben. Dette var et arrangement som har strukket seg over hele elleve forskjellige arenaer, og har hatt et bredt spekter av ulike innslag. Det er blitt presentert kunst, fremvist et sykkelshow på BMX sykkel, og konsert med gruppen «Hellbillies», og da skraper vi bare i toppen av isfjellet. Det anbefales på det sterkeste å sjekke ut dette og å delta på dette neste år. Det er kjempe bra!

Arrangementet startet den 22 mai, og på den siste dagen 27 mai, var 3. Gardekompani heldige nok til å få bli med på festen.

Bilde7
En praktfull dag å ta konserten utendørs på! (Foto: Gardist Algerøy)

Musikkgardist Lindström forteller om konserten. -«Det var en fin konsert med god lyd til tross for at det var ute. Vi går i paradeuniform så det er ganske varmt å sitte ute i solen, men dette begynner vi å bli vandt til etter alt det fine været som har vært på Østlandet den siste tiden. Ettersom vi var i USA i enda varmere vær så holder vi ut de norske varmegradene. Vi setter pris på å spille konserter selv i drillsesongen, da det er i utgangspunktet dette vi er best på.»

Bilde8
(Foto: Gardist Algerøy)

Etter konserten kom drilltroppen til Asker og sammen med musikktroppen hadde de felles oppmarsj til fotballbanen der de skulle gjennomføre en full drilloppvisning. Dette gikk veldig fint, til tross for varmen og at vi gikk på gress og ikke asfalt. Etter drilloppvisningen marsjerte vi gjennom sentrum for å komme til bussen som skulle ta oss tilbake til Huseby. Da vi marsjerte fulgte publikum oss gjennom gatene. Det var utrolig kjekt å se at så mange er interessert i det vi gjør, og følger etter oss til bussene.

Vel tilbake i leir startet forberedelsene til en ny uke med flere spennende oppdrag.

-Gardist Algerøy og Soltvedt

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s