Endelig Norsk militær tattoo!

Da er NMT-uken endelig her – en spennende uke vi har sett frem til i lang tid. Allerede i høst visualiserte vi hvordan den første drilloppvisningen i Spektrum kom til å bli, og plutselig er uken kommet; utallige timer og SLO-økter senere, og vi gleder oss til å vise frem hva vi kan.

I anledning NMT har kompaniet i dag ladet opp med oppmarsj fra Akershus Festning til Rådhusplassen, etterfulgt av en drilloppvisning. Lochiel Marching team fra New Zealand var også med på oppmarsjen, og gikk drill til Arnhem, fremført av musikktropp. Det var utrolig spennende å se på andre som driver med lignende marsjerings- og drilloppvisninger som det vi gjør, og se hvor ulikt eksersering kan utføres.

Drill rådhusplassen
Underveis i drillen fester drilltropp fendler fra de forskjellige gardekompaniene på bajonettene. //Foto: Stabsgardist Algerøy
Reserver drill rådhusplassen
Under hver drilloppvisning er det alltid noen reserver. Under dagens oppmarsj stod disse oppstilt for å hjelpe til med innretting. //Foto: Musikkgardist Berg
Lochiel
Lochiel Marching team. //Foto: stabsgardist Algerøy
Lochiel
//Foto: Ledende menig Rauø

Norsk militær tattoo er arrangert av Forsvarets musikk, og i år er det nærmere 850 deltakere fra hele verden som deltar. Dette gleder vi oss veldig til å delta på. Vår neste oppvisning i NMT-uken er Tattoo-parade på fredag i sentrum fra 1400-1600 sammen med alle de andre aktørene. Senere samme kveld går den første tattooen av stabelen – etterfulgt av tre oppvisninger i løpet av lørdagen og søndagen.

Vi ser frem til resten av ukens program, og håper på å få vist oss fra vår beste side både i gaten og i Oslo Spektrum. Vi håper også at så mange som mulig har anledning til å se på.

-Stabsgardist Algerøy

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s