April-oppstilling: Åpen leir

April 1940 deltok Hans Majestet Kongens Garde aktivt i kampen om invasjonen av Norge. Dette er i år 78 år siden, og markeres med minnedag og oppstilling for å vise respekt og ærbødighet for dem som kjempet og falt i Aprildagene 1940. I motsetning til andre oppstillinger da parade-uniform nyttes, er garden er i denne anledning iført stridsutrustning.

I forbindelse med oppstillingen holder Garden en markering på Huseby leir, førstkommende fredag den 13.04.2018, og inviterer med dette alle som ønsker å overvære og delta på markeringen til å gjøre dette. Leirens porter åpnes klokken 09:00, og seremonien starter klokken 09:45. Velkommen!

Picture 062Skrevet av gardist Berg og Algerøy

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s