Drilltroppen; er du forsvarets nye ansikt?

Drilltroppen i Hans Majestet Kongens gardes 3. gardekompani er en høyt spesialisert gruppe mennesker. Tjenesten i troppen består av store mengder fysisk trening, sluttet orden og eksersis med og uten musikk. Drilltroppen er enestående i norsk sammenheng, og blant de fremste internasjonalt i militær presisjonsdrill.

Kroppshøyden på de som blir tatt ut til aspirantperioden i Drilltropp definerer hvor høydekravet blir lagt, etter hvordan gjennomsnittshøyden er i troppen. Dette vil normalt være mellom 175 cm og 195 cm. Det absolutte minimum for å kunne gjennomføre håndgrepene korrekt er 170 cm. Opptaket til drilltropp skjer over en tre måneders aspirantperiode. I disse tre månedene vil du bli prøv fysisk og psykisk. Man må vise at man evner, vil og kan bli best i verden.

Drilltroppen selekteres kun fra oktober-innrykket til Hans Majestet Kongens Garde. Det vil si at hvis du ønsker å prøve deg på opptaket til drilltroppen, må du si på sesjon del 2 at du må plasseres på oktober-innrykket til HMKG.

Er du klar for en innholdsrik og personlig utfordrende tjeneste hvor du daglig oppnår personlige mål, klikk deg inn på linken nedenfor og fyll ut søknadsskjemaet nederst på siden. Det er ingen søknadsfrist.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s