Debutkonsert med kontingent 2017/2018

Musikktroppen 2018 begynner å finne seg skikkelig til rette i Huseby leir. Dette er noe vi vil markere med en konsert førstkommende torsdag. Debutkonserten er en stor milepæl for garderekruttene og det er først etter denne konserten at de kan kalle seg selv for gardister. Konserten vil foregå på Huseby leir førstkommende torsdag, 23.11.2017, klokken 10.00, og er åpen for publikum. Det vil også være muligheter for å snakke med staben som vil stå på stand under konserten. Konserten blir en hyggelig affære, og vi håper at du tar turen for å høre deres første toner som musikkgardister.

 

20171113_125411.jpg
Garderekruttene øver flittig frem mot konserten. // Foto: ledende menig Finpå

 

-Gardist Finpå

2 kommentarer om “Debutkonsert med kontingent 2017/2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s