Drilloppvisning og konsert i Asker

image3Foto// Musikkgardist Kamara

Søndag 7. mai ble det arrangert et storslått korpsarrangement i Asker sentrum, i anledning 85-års jubileumet til Akser Musikkorps. Alle de lokale skolekorpsene fra Asker, Røyken og Hurum var invitert. Vårt oppdrag i Asker var å gjennomføre en oppmarsj etterfulgt av en utekonsert i sentrum av Asker. På konserten spilte både signalkoprset og hovedkorpset. Vi fikk også besøk av en av våre største fans. Han høres blant publikum mens han hilser så fint «God dag, Gardister!» Etter utekonserten ledet storkorpset, satt sammen av de lokale skolekorpsene, en oppmarsj mot en stor fotballbane et lite stykke unna. Etter at alle hadde kommet seg godt til rette på tribunen startet vår oppmarsj fra sentrum og opp mot stadion. Der framførte vi årets Oladrill for alle til stede.

image5Foto// Musikkgardist Kamara
image4Foto// Musikkgardist Kamara

Dette var vår første Oladrill på underlag av gress. Alt det teknisk grunnleggende på bakken, som vendinger var i mye større fokus enn hva det er når vi går på asfalt. Tross underlaget taklet vi Oladrillen meget bra. Å fremføre drillen foran en såpass stor masse med korpsentusiaster var også veldig gøy, med tanke på at Garden blir veldig sett opp til i korps-Norge. Drillen avsluttet vi som vanlig med den flotte salmen «Bre dina vida vingar».

image6Foto// Musikkgardist Kamaraimage8 (1)Musikkgardist Bernhus. Foto// Musikkgardist Kamara
image1 (1)Foto// Musikkgardist Kamara
image7Musikkgardist Hettasch. Foto// Musikkgardist Kamara

Etter Oladrillen, startet marsjen tilbake til bussene. Bussene tok oss tilbake til torget hvor vi tidligere hadde konsert, for å ta med oss det siste av utstyr før vi reiste hjem igjen. Vi sitter igjen med en god følelse etter dagens oppdrag, og dagen levde opp til forventningene for gardistene.

-Musikkgardist Kamara

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s