Åpning av nye Oslo lufthavn

2Foto: Musikkgardist Kamara

27. april deltok kompaniet på den offisielle åpningen av nye Gardermoen. For anledningen hadde vi i musikktroppen forberedt et nummer sammen med Oslo Fagottkor som var slutten på selve åpningen. Med ordførere fra hele landet på scenen kom vi marsjerende inn på to sider. Vel vitende om at det ville bli trangt i bredden, gjorde vi vårt beste når det gjaldt å tilpasse vendingen mot publikum. I tillegg ble åpningsseremonien livestreamet via Facebook, som gjorde at vi var ekstra skjerpet, og at mange også fokuserte ekstra på å feste blikk.

4Foto// Musikkgardist Kamara

Da vi hadde spilt ferdig Gammel Jegermarsj begynte vi rett på forspillet til Norge i rødt, hvitt og blått, med påfølgende sang av første verset og etterspill. Mens vi spilte etterspillet reiste Oslo Fagottkor seg fra publikum, stilte seg opp på scenen og fullførte sangen på en annerledes, men veldig morsom og fengende måte.

Etter en kort pause stilte kompaniet opp i avgangshallen på flyplassen for oppmarsj og gatedrill inne i hallen. Etter oppvisningen i avgangshallen marsjerte vi til ankomsthallen og gjentok oppvisningen før vi marsjerte tilbake.

1Foto// Musikkgardist Kamara
5Drillgardist Lundberg. Foto// Musikkgardist Kamara

Det vekte stor oppsikt og interesse blant reisende passasjerer og ansatte på flyplassen da kompaniet kom gående gjennom hallen. Mange var oppe med kameraer og mobiltelefoner for å dokumentere og ta bilder av oss, og folk flokket seg rundt oss under oppvisningene. Publikum var tydelig begeistret for det de så og hørte, og responderte med både applaus og jubel.

 

3Musikkgardist Øby. Foto// Musikkgardist Kamara

-Musikkgardist Rinden

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s