Konsert og drilloppvisning på Nesodden

1 (2)Foto // Musikkgardist Kamara

Lillehammerreveljen er gjennomført og drillsesongen er igang. Denne dagen skulle vi løse to oppdrag på Nesodden, en utekonsert etterfulgt av en drilloppvisning. Søndag 23. april rullet HMKG bussene ut fra Gardeleiren klare for nytt oppdrag. Arrangementet på Nesodden er en årlig tradisjon som 3.gardekompani er med på sammen med lokale skoler og korps. 3.gardekompani er blant annet med på dette arrangementet for å skape oppmerksomhet rundt korpsmiljøet og musikk og drill.

2 (3)Foto// Musikkgardist Kamara

Musikktroppen var de første som dro fra Huseby og ankom Nesodden tidligt for å rigge scenen og forberede seg til konsert. Etter en times tid i buss ankom vi konsertstedet, pakket ut og gjorde oss klare for lydprøven. Alle var veldig spente på dagens konsert, da dette ville bli vår første utekonsert. Med sidevind og masse noter begikk vi oss ut på konserten. Repertoaret bar preg av fest og underholdning, noe publikum tok vel imot. Etter en vellykket konsert, selv med noen bortblåste noter, gikk vi fornøyde tilbake til hvileområdet. Etter et raskt skifte av mindset, stilte vi opp klare for drilloppvisning.

4 (2)Foto// Musikkgardist Kamara

Da gjaldt det for begge tropper å forberede seg både mentalt og fysisk. Kompaniet gjennomførte så drillen foran de oppmøtte publikummerne. Drillen ble gjennomført på grusbane, en faktor som krevde ekstra konsentrasjon og tilstedeværelse, da dette var vår første oppvisning på grus. Oppvisningen falt i god smak hos publikum, og ble møtt med både applaus og jubel fra den fremmøtte folkemengden.  

Etter at drilloppvisningen var ferdig sa ordføreren noen velvalgte ord og erklærte årets arrangement på Nesodden over.

5Foto // Musikkgardist Kamara

-Drillgardist Olaisen, drillgardist Melhus og musikkgardist Borlaug

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s