Oppmarsj til Voksen barneskole

Første oppmarsj utenfor leir kom tidlig i år, noe som satte vårestemningen for fullt. Det er spennende tider vi skal inn i, nå som marsjsesongen stadig nærmer seg. For noen uker siden marsjerte musikk- og drilltroppen opp til Voksen barneskole, hvor de trente mot marsjsesongen. Turen tar ca 20 minutter, om man går i 116bpm. Ekstra stas var det da rytterkorpset fra Oslo politi trente sammen med oss. De støtter med å styre trafikken og gjøre plass til oss.

Screenshot_20170317-114415

Mye øving gir gode resultater. Fortsatt er det ting som må jobbes med og terpes på, men vi er på god vei, og det er det som gjør dette veldig spennede og gøy. Men som de sier: øvelse gjør mester.

Vårstemningen tok oss med storm da vi marjserte, og det skal nevnes at dette var vår første oppmarsj ute. Det var noe nytt å marsjere i trafikken og i gatene. Publikum fikk vi også, når folk stoppet opp for å se på oss. Det er første gang vi marsjerer sammen som kompani ute, sist vi alle var samlet var til festkonserten i Januar.

Lillehammerreveljen står for tur på lørdag, 8.april. Her fremfører vi Oladrillen offisielt for første gang, og den kommer til å være med oss resten av sesongen. Vi gleder oss veldig til dette!

– Gardist Svinsås og gardist Tåtøy

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s