World Cup Skiskyting, Holmenkollen

Denne helgen dro signalkoprset til Holmenkollen for siste gang under signalvinteren. Oppdraget var å spille på både blomster- og medaljeseremoniene under World Cup i skiskyting. Denne helgen ble alle seremonier holdt ved pallen, rett ved oppløpet inne på skistadion. Vi var så heldige at vi ble invitert til toppen av Holmenkollbakken. I tillegg fikk vi en flott omvisning på skimuseet under bakken. Vi fikk lære masse om utviklingen av Holmenkollbakken og dens historie helt tilbake til 1892.

image1

Foto/Holmenkollen Skifest

Det var utrolig morsomt å stå på toppen av bakken, for på toppen virker alt så smått. I tillegg var vi veldig heldige med været. For en fantastisk opplevelse, og for en utsikt! Noen av oss fikk virkelig kjent på høydeskrekken, spesielt da vi gikk ned alle trappene i bakken.

image2

Foto/Holmenkollen Skifest

Vinnerne for denne helgen var franske Martin Fourcade, som tok med seg flere medaljer og sammenlagt priser hjem. Norsk seier blr det også da Tiril Eckhoff slo til og vant på søndagen og  Johannes Thingsnes Bø vant på fredag.

I løpet av hele helgen var det mange tilskuere som ville benytte sjansen til å ta bilder med oss. For oss er dette  veldig hyggelig, og vi føler oss skikkelig staselige. Helgen ble avsluttet med firing av flagg med sangen «Time to say goodbye» rungende på høyttaleranlegget i Holmenkollen. Tusen takk til arrangører og publikum for en fantastisk opplevelse for oss i Holmenkollen de to siste helgene. Det vil bli husket som en av de største minnene vi har etter endt tjeneste.  

– Musikkgardist Levin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s