Kirkeparade i Oslo Domkirke

 

Kirkeparade

15578200_10154302165773722_2359748528351046848_o

Den 13. desember deltok vi på den årlige kirkeparaden i Oslo Domkirke. Det er en tradisjonsfylt gudstjeneste med nærmere 1200 gardister samt kongen og kronprinsen tilstede. Hovedkorpset i musikktroppen fikk overvære paraden fra galleriet og spredte god julestemning med kjente og kjære julesanger. Å sitte i paradeuniform i en fullstappet Oslo Domkirke med selveste Majesteten tilstede vil være noe vi vil huske resten av livet.

Jentene i hovedkorpset i Musikktroppen har dannet et aldri så lite jentekor og framførte “Himlen i min famn” av Carola for aller første gang under paraden. Vi har hørt rykter om at flere i publikum felte en liten tåre under fremførelsen, så denne vil vi nok ta med oss videre gjennom året til fremtidige konserter.

15403625_10154302179068722_7203797995384607979_o

Kirkeparade på Terningmoen

Siden gardeskolen holder til på Terningmoen leir på Elverum ble det holdt en kirkeparade på Elverum dagen etter. Denne gangen var det kun jentene fra hovedkorpset i musikktroppen som fikk være med. Musikktroppen er i år så heldige og ha så mange jenter at besetningen fortsatt utgjør et fungerende korps.

Vi syns alle at det var veldig hyggelig å komme tilbake til Terningmoen hvor vi tilbragte vår første uke i forsvaret. Men denne gangen var vi der som ordentlige gardister. Paraden ble avsluttet med en fantastisk julelunsj med all den julematen du kan tenke deg. Dette satte virkelig julestemningen for oss jentene.

 

– Musikkgardist Hettasch

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s