Konsert på Vestre Toten kulturhus

Konsert på Vestre Toten Kulturhus 4.desember var da våres første konsert utenfor leir, noe som var spennende.

img_1245

Det har for oss i Garden vært en 25 år lang tradisjon at vi drar til Raufoss for vår første konsert utenfor leir. Med dette sparket vi i gang konsertsesongen for Hans Majestet Kongens Garde 2017-kontigent. Da vi ankom stedet ble vi tatt godt imot av hyggelige mennesker. Vi ble servert en flott middag etterfulgt av gode taler og en fantastisk riskrem. Etter måltidet var det duket for konsert. Den ble gjennomført med glans, og til å være vår første konsert utenfor leir kunne det ikke gått noe særlig bedre.

img_1253

Det gikk rykter allerede før vi kom tilbake til leir om hvor flinke vi hadde vært. Ryktene ble bekreftet av befal da det ble fortalt at tidligere gardister hadde skrytt av oss. De var også spesielt imponerte over hvor langt vi hadde kommet på så kort tid.

Vi gleder oss masse til videre konserter og håper publikum gjør det samme.

-Musikkgardist Kamara

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s