Debutkonsert

Helt siden prøvespillene ble avsluttet i mai i år har musikerne sett frem til debutkonserten. Denne dagen, etter kun 4 og en halv uke med samspilling var musikktropp 2017 klar for å ta fatt på konsertsesongen.

I år som tidligere vil de reise land og strand rundt og møte og begeistre titusentalls av publikum, men først måtte de bli ekte musikkgardister.

image1-1
Øvelse gjør mester. Siste finpuss dagen før konsert.

 

 

 

image1-1

 

Over er et lite klipp av hva som foregikk under musikkøvelsen før selve debut konserten.

Det som er så spesielt med debutkonserten er at den markerer overgangen fra å være garderekrutt til musikkgardister. Det blir spennende å kunne vise hva garde rekruttene har lært og drevet med de månedene de har vært på Huseby Leir.

Gode tider kommer oss i møte, hvorav det straks er duket for den hyggeligste høytiden i året; Julen. Hvilket betyr kirkeparader og kjente sanger, men også konserter i kulturhus på Østlandet.

Nå er det bare å glede seg til konsertene videre utover konsertsesongen 2016-2017.

4 kommentarer om “Debutkonsert

  1. Hei!
    Er det mulig å gjøre videoen tilgjengelig for offentligheten? Akkurat nå står den oppført som «privat».

  2. Hei! Hvordan fungerer det med lunchkonserten den 16.12? Hadde håpet å ta med Bestemor på 87 og da fungerer det ikke så godt å stå i kø ute. Er det noen mulighet for henne å slippe å vente ute? Vet jo at arrangementene deres er populære!

    1. Henvend dere til soldatene. Hils og si at sersjant Fairchild sa det skulle gå bra å vente inne for de eldre. Ring meg på 93699295 om det skulle bli noen utfordringer. Vel møtt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s