Flomlysdrill – Vårt aller siste Show!

Tjenesten vår i 3. Gardekompani er i sin avsluttende fase, med kun 6 dager til ikledd grønt. Årets siste har vært en gjentatt beskrivelse i disse sene ukene. Årets siste konsert, siste tattoo, siste vaktparade, siste slottsvakt, siste fridag og siste tacomiddag i messa har fått sine rettmessige tårevåte avskjedener. I morgen kveld skjer det vi alle har gruet og gledet oss til like fullt: Flomlysdrill, årets siste drilloppvisning.
Vi satte i gang forberedelsene på fredag ved å dekorere leiren med militære effekter, rigge et omfattende lyd og lysanlegg, og sette opp storbandscene.

DSC_1172DSC_1178DSC_1259DSC_0083DSC_0085DSC_0044Tradisjonen tro skal dette drillshowet være noe helt utenom det vanlige. I kveldsmørket skal drillbanen på Huseby flombelyses, derav navnet flomlysdrill. I år består showet av storband spille musikk med krutt, om om det ikke var nok har drilltroppen øvd inn en egen drill spesifikt til dette showet, floorshow, med storbandets fengende toner i bakgrunnen.

DSC_0086DSC_0053DSC_0027Her akkompagnerer musikktropp med atypisk marsjmusikk. Nøyaktig hvordan denne drillen skal gå er hemmelighetsstemplet informasjon, men på den musikalske fronten kan vi røpe innslag av Grieg, tysk metall og australsk hard rock.

DSC_0009DSC_0003Drill har dedikert tiden sin til å lære inn det nye drillprogrammet til floorshow. Såpass dårlig tid har de aldri hatt på noe som helst, men med 10 måneder drilltrening under beina er de på sitt aller beste i kveld, og tar utfordringen på strak arm.

DSC_1235Dørene til årets siste oladrill, storbandkonsert og Rammsteindrill åpner i kveld klokken 20:30, ved Huseby leir. Dette gratisarrangementet er definitivt verdt å få med seg! Trykk her for videre informasjon!

DSC_1238DSC_1250

– Gardist Kjeldsberg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s