3. Gardekompani på BBC

Etter en nokså rolig mandag med en god tattoodrill, dro vi tirsdag morgen til Redford Barracks for å spisse enda mer på teknikk. Innspilling av BBCs tv-sending av REMT startet samme kveld, så det var viktig å terpe på detaljer for å se så bra ut som mulig for TV. Vi øvde både troppsvis og som samlet kompani. Grunnleggende slo, formasjoner og detaljer, hele drillen øvdes på. Vi får et overskudd på drillen av å øve slo. Dette avgjør om man begår personlige feil eller ikke.

For å resistuere slitne armer og ben, og få ett lite avbrekk fra hverdagen i college-campuset vi bor på, brukte vi første halvdel av onsdag til å dra på utflukt gjennom og forbi det skotske lavlandet. Sammen dro hele KP3 til Vindolandamuséet og Hadrian’s Wall, som ligger helt nord i England. Her fikk vi en guidet tur av Lt. Fairchild, der han fortalte oss noe om konstruksjonen og historien bak den 117.5km lange muren som markerte den nordlige grensen til det romerske imperiet. Og tv-titterne iblant oss fikk bekreftet en mistanke, nemlig at Hadrians Mur var George R. R. Martins inspirasjon til The Wall i Game of Thrones.

34Etter en lang busstur hjem gjorde vi oss klar for kveldens show. Puss og press, litt mat og hvile sørget for at Tattooen gikk strålende, og vi kunne si oss godt fornøyde med troppenes innsats. Etter vi kom tilbake til campus var “Røa Guttemusikk” aka “The 89 fingers” klare til å være kveldens underholdning i Cast Bar. Uten å overdrive kan man si at stemningen gikk i taket. Med god musikk og mye latter slo både gardister og andre artister seg løs på dansegulvet helt til innpassering/leggetid, naturligvis.

28618837064_0edd92f495_o1
The 89 fingers

28618835004_98c29184cd_o28953857120_19b9b788b2_o29163349491_622dc482c2_o

Etter et forrykende show av Røa Guttemusikk og en god natts søvn, dro vi tilbake til Redford Barracks på torsdag for å øve slo. Igjen ble det terping på grunnleggende, hatteløft og sang. Vi synes drillen vi gikk samme dag er den beste vi noensinne har gått. Den beste holdtesteget fra musikktropp på fire år ble gjort under denne drillen mente et befal. Det er deilig å vite at man gjør det bra på banen! Spesielt med tanke på at dette var siste kveld med tv-innspilling med BBC, en skikkelig finale for vår del.

Her er video av vår kanskje beste drill så langt:

En god holdt (07:27) // Video av Fredrik-Kim Gresseth

2

– Gardist Høgberg og Myrene

2 kommentarer om “3. Gardekompani på BBC

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s