Edinburgh – for 10. gang

Siden 1961 har 3. Gardekompani/Drillkontingenten/Musikk- og drillkontingenten deltatt på Royal Edinburgh Military Tattoo (tidligere Edinburgh Festival Tattoo) med jevne mellomrom. I år er det altså tiende gang vi deltar. I skrivende stund er transport, etablering og trening til tattoo gjennomført. Fredag 5.august er første gang vi opptrer for betalende publikum her i Edinburgh. I forbindelse med lanseringen av årets tattoo har tattooselskapet hatt en medielansering. Herunder følger noen av bildene fra denne uhyre artige seansen.

The Royal Edinburgh Military Tattoo reherses at Redford Barracks.
Photo Caption:- Photo Caption:- Lieutenant Felix Cairns (24) aof the Royal Scots Dragoon Guards finds himself in the wrong place at the wrong time as the Imps Motorcycle display team go through their paces at Redford Barracks. On Wednesday, 3 August, over 1,000 performers came together at the Redford Barracks in Edinburgh for one of their first rehearsals together ahead of this years Royal Edinburgh Military Tattoo.
The Royal Edinburgh Military Tattoo reherses at Redford Barracks.
Photo Caption:- Photo Caption: Photo Caption:- Soldiers from the Kings Guard of Norway find themselves in the wrong place at the wrong time as the Imps Motorcycle display team go through their paces at Redford Barracks. On Wednesday, 3 August, over 1,000 performers came together at the Redford Barracks in Edinburgh for one of their first rehearsals together ahead of this years Royal Edinburgh Military Tattoo.
The Royal Edinburgh Military Tattoo reherses at Redford Barracks.
Photo Caption:- On Wednesday, 3 August, over 1,000 performers came together at the Redford Barracks in Edinburgh for one of their first rehearsals together ahead of this years Royal Edinburgh Military Tattoo.
The Royal Edinburgh Military Tattoo reherses at Redford Barracks.
Photo Caption:- Precision marching from soldiers of the Jordanian Army at Redford Barracks. On Wednesday, 3 August, over 1,000 performers came together at the Redford Barracks in Edinburgh for one of their first rehearsals together ahead of this years Royal Edinburgh Military Tattoo.
The Royal Edinburgh Military Tattoo reherses at Redford Barracks.
Photo Caption:- Thomas Larsen (20) from Kloefta in Norway on parade with His Majesty The King Of Norway Guard. On Wednesday, 3 August, over 1,000 performers came together at the Redford Barracks in Edinburgh for one of their first rehearsals together ahead of this years Royal Edinburgh Military Tattoo.

Vi ser frem til over tre uker med forestillinger der vi skal få muligheten til å begeistre 8800 mennesker hver eneste kveld (dobbelt så mange på lørdager). Den første uken her i Edinburgh har vi satt mange rutiner, men som Gardetambur sa det så riktig i kveld: «drillen skal aldri bli rutine». Vi skal bli bedre og bedre hver dag, fordi det er meg det kommer an på!

– Kompanistaben

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s