3.gardekompani jobber hardt

DSC_0622 copyFysisk trening, musikk øvelse og sluttet orden er hovedessensen i 3.gardekompani og hverdagen vår består stort sett av bare dette. Det mest inspirerende og motiverende er når hele kompaniet trener sammen. Da kjenner man at energinivået i rommet er høyt og alle gir hundre prosent.

Dette gjør at samholdet i kompaniet blir sterkere og vi lærer å jobbe bedre sammen. Dette er særs viktig for fremtidige oppdrag og reiser, som det vil bli relativt mye av gjennom vår førstegangstjeneste.

Vårt første oppdrag og reise nærmer seg med stormskritt, og stemningen er ekstatisk med tanke på opplevelsene og erfaringene vi skal ta med hjem og bruke resten av året. For det kommer vi virkelig til å ha bruk for i treningen etter Australia. Da skal det læres mye nytt både for musikk- og drilltropp. Det er usedvanlig deilig at vi nesten slipper en hel vinter måned i Norge i bytte mot varme dager og temperaturer opp mot 40 grader. Det kan kanskje bli utfordrende, men hva er vel egentlig en utfordring? Vi ser heller på det som en mulighet. En mulighet til å tåle litt mer gjennom resten av livet.

Våre mål for tiden fremover er å jobbe fokusert og trene på de tingene vi vet vi kan gjøre bedre, og fortsette å søke perfeksjon. Det er viktig og ha mål som er langsiktige, men noe som er enda viktigere for oss er å sette mål for dagen som er gjennomførbare. Dette vil gjøre oss til gode gardister og gjøre de langsiktige målene mer realistisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s