Prøvespill til Musikktropp

_BR_9160

Søk musikktropp på musikkogdrill.com i dag!

I disse dager er vi i full gang med planleggingen av prøvespillene til Musikktropp 2016-2017. Mange har allerede fått innkallinger til ukene som kommer. Vi sender ut prøvespillinnkallinger kontinuerlig. Vi sender ut innkalling med innstuderingsstykke 2 uker før prøvespilldato. Søkere fra området Østlandet-Sørlandet vil bli kalt inn til Oslo.

Vi planlegger også en prøvespillturné. Denne vil mest sannsynlig gå til Stavanger, Bergen, Trondheim og Harstad eller Tromsø. Søkere fra disse områdene må være forberedt på å ha prøvespill i starten av mars.

Målet er at korpset skal være satt innen 17. mai.

Gardemusikkens beste rekruttering er dere der ute. Spre ordet, få venner og venninner med deg på prøvespill. Ta sjansen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s