Egentrening

Harde mål krever hard trening og fokus. Det er ingen hemmelighet at det er en god del arbeid som må legges ned for å bli en god drillgardist og da må man gjøre noen valg, på helt lik linje som alt annet på  toppidrettsnivå. Derfor er helgene perfekte for å bedrive egentrening, fordi da blir det en morsom aktivitet istedenfor et gjøremål. Da kan man nyte resten av helgen med god samvittighet og vite at man kanskje ble bare litt bedre, og det er ikke mer som skal til for å nå de ultimate målene som er satt for drilltroppen.

Videre har vi relativ tunge dager i vente når nedtellingen til Australia er i full gang, og i underkant av 20 dager sitter hele kompaniet på flyet til årets opplevelse. Det er spennende tider vi har i vente og vi gleder oss stort alle mann.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s