Vi kommer!

Denne gang går årets innenlandsturné til det vakre og ville Nord- Norge. Opprinnelig var oppdraget tenkt å starte i indre Troms den 10. august. Det ville ikke en ihuga mor til førstekornettist Johan Daniel Hætta Turi i Musikktropp ha noe av. Vi er enig: Hvordan kan man besøke Nord-Norge uten å besøke Finnmark? Etter utallige mail fra «Mor-Hætta», som hun nå er kjent som hos oss og meget generøse donasjoner fra Alta kommune, Alta kraftlag og mange andre i Altas næringsliv, kan vi i Kp3 med glede si at vi kommer til Alta den 7. august. Det blir oppmarsj, drilloppvisning, utekonsert på Torget. Som det store høydepunkt har vi festkonsert i Alta kulturhus den 8. august.

Fullt program for turnéen kommer og oppdateres!

IMG_1635redliten
Her fra forrige Nord-Norgesturné

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s