Klar til avreise

Dagen i dag har vi brukt på å finpusse drillprogrammet og til å pakke. Vi er dermed klare for avreise til årets største utenlandsoppdrag! Bildene i innlegget er fra SLO (sluttet orden)-treningen i dag. I løpet av økta endret været seg veldig – fra sol og klar himmel, til skikkelig tordenvær og svarte skyer. Det var kult å spille Kjempeviseslåtten og gå drill mens tordenværet sto på som verst i bakgrunnen.

Samtidig som vi er klare for oppdrag, har to av gardistene våre i 3. gardekompani dimittert. Visekorporal Barhaugen og gardist Lind-Hanssen  har fullført sin førstegangstjeneste i kompanistaben til 3. gardekompani, og tok vemodig farvel med oss i dag. Vi ønsker dem all lykke til på veien videre.

IMG_5608

Visekorporal Barhaugen og gardist Lind-Hanssen, nå Emil og Henrik! Lykke til videre til dere begge to

IMG_5628 IMG_5633 IMG_5646 IMG_5665 IMG_5670 IMG_5676 IMG_5680 IMG_5686 IMG_5696 IMG_5707

Foto: gardist Presterud og gardist Aanvik.

– Hilsen gardist Aanvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s