Musikktropp på skytebanen

Med en travel hverdag og mange oppdrag for tiden, er det ikke mye tid til grønn tjeneste, men litt får vi tid til, og for en stund tilbake var hele kompaniet på skytebanen. For oss i musikktropp var dette vår andre tur til skytebanen, og veldig lærerikt. Vi ble delt inn på tre forskjellige skytebaner, og tilbrakte hele dagen med å skyte serier på fire skudd, i forskjellige annleggstillinger.

Dagen startet med en litt for lang busstur grunnet rushtrafikk, men vi fikk fortgang i tingene raskt, og startet med klargjøringen for dagen. Underveis i dagen ble det litt ny læring og ikke minst litt repetisjon fra forrige skytebanedag. Mange så stor forbedring i løpet av dagen, og noen fikk veldig gode resultater. Alt i alt var det en flott dag, med mye læring og til og med fint vær.

09.05.2015 057 09.05.2015 059 09.05.2015 061 09.05.2015 083

– Gardist Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s