Veterandagen

Frigjøringsdagen 08. mai har blitt markert stort i hele Forsvaret, også for oss i musikk og drill. Hele dagen var det store markeringer på Akershus festning, og dette var vi en del av. Vi har gått ganske mange drilloppvisninger i det siste, men denne dagen skulle vi gå for å markere noe viktig, og ikke minst så kom vi til å komme på tv. NRK hadde nemlig en sending hele dagen, og en del av denne var av vår drilloppvisning.

Etter lunsj tok vi på oss paraden etter en siste finpuss, tok fram instrumenter og stilte opp klar for å laste opp på buss. Vel framme på Akershus festning var vi såpass tidlig ute at vi fikk varmet godt opp, etter å ha fått info om plassen vi skulle gå på. Det var en grusplass uten mange tydelige streker eller annet å rette inn på, og vi såg på dette som en utfordring. Heldigvis skulle det vise seg å gå bedre enn ventet, og er en av våre beste drilloppvisninger hittil!

Å få en slik tilbakemelding er stort for oss i troppen, og vi kunne ta helg med god samvittighet. Særlig fint for oss er det å få slike tilbakemeldinger når vi er så nærme vår viktigste dag i hele tjenesten; Grunnlovsdagen 17. mai.

Om du vil se deler av drillen vi gikk på frigjøringsdagen finner du det på NRK sine nettsider!

8-mai.2 8-mai drill drilltropp

– Gardist Mjelstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s