På’n igjen!

Innkalling til prøvespill
UKHB henter de første innkallingene

Hjulet er rundt, og vi har i dag sendt ut innkallelser til prøvespill for neste kontigents musikktropp! Henvendelsene har haglet inn på KP3’s kontor på Huseby, og dagen mange har ventet på nærmer seg med stormskritt. Prøvespillingene går av stabelen fra uke 11, og avsluttes i uke 18. Selv om vi nå er i gang med årets niende uke er det fortsatt mulighet for akkurat DEG til å melde seg på prøvespill. For å melde deg opp, går du inn på forsvaret.no.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s