Suksess!

Musikktroppen har slik som årene før, kommet seg gjennom sin debutkonset med strålende resultat. De hadde øvd flere timer hver dag, i nesten to måneder.

1

Før konserten var det Gardesjefens evaluering av signalkorps. Rekruttene ble nøye inspisert av flere befalingsmenn. Alt skal være på plass og i henhold. Nervene hos soldatene var i høyspenn og usikkerheten var større. 

2

Konserten gikk som planlagt, og publikum var strålende fornøyd. Og det som betydde mest av alt for musikktroppen var slutten av konserten. Gardesjefen reiste seg, og ga beskjeden til soldatene, om at de kunne ta opp gardeluen, sette den på hodet og deretter erklærte han dem Gardister.

3

45

En kommentar om “Suksess!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s