Debutkonsert!

Siden 7. oktober har Musikktropp ligget i hardtrening. Etter endeløse timer med musikkøvelser og sluttet orden, skal de endelig ha sin etterlengtede debutkonsert. Vinterkulden brer seg over landet, men Hans Majestet Kongens Gardes Musikkorps sørger for at alle får igjen varmen med lystige toner og en hyggelig atmosfære. Torsdag den 27. november skal Musikktropp fremføre et variert repertoar, og vi er overbeviste om at dette blir en meget bra dag for både soldater og gjester. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Hans Majestet Kongens Gardes Musikkorps’ Debutkonsert.

Tidspunktet for hendelsen er klokken 10:00.

Vel møtt!

En kommentar om “Debutkonsert!

  1. Hei, i teksten om debutkonserten er konsertstart opplyst som: «Tidspungtet for hendelsen er klokken 10:00.». Jeg vil foreslå at dere i fremtidige opplysninger om konserter skriver f.eks. : «Konserten starter kl. xx.xx».

    Lykke til med debutkonsert og året som gardister.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s