4 på kubegang

Da har KP3 startet på en ny gardeperiode og drill og musikktropp er allerede godt i gang. Etter en måned i garden er det mange som sikkert har fått forventingene sine oppfylt, men mest sannsynlig fått noe mer i tillegg. Nå som de er så godt i gang så er det store spørsmålet, hva tenker rekruttene om det så langt? Vi spurte noen av rekruttene i musikktropp om deres inntrykk av garden og hvordan det har gått så langt.

Spørsmål:

Hva synes du så langt om garden?

Hva synes du har vært best med garden så langt?

Bondehagen

Garderekrutt Hedda Marie Bondehagen

«Jeg synes det er kjempe gøy! Tiden her går veldig fort siden vi har alltid noe å gjøre og vi er alltid i arbeid enten det er med marsjtrening eller musikkøvelse. Det er jo selvfølgelig ikke bare boller og brus men det var som forventet. Når det er snakk om hva jeg synes har vært morsomt så langt så vil jeg si pusse sko! Nei da» sier hun mens huns ler. «Jeg vi si det beste så langt med garden er musikkøvelsene, samspillet og de små øyeblikkene. Øyeblikk som for eksempel når vi øver på SLO (sluttet orden) der alle står helt i ro,er helt stille og er kjempefokuserte. Sånne øyeblikk er det mange av i garden og det gjør det bare enda bedre.»

Andresen

Garderekrutt Adrian Andresen

«Det har vært utrolig spennende så langt. Det er alltid noe gjøre, som alltid setter oss i arbeid. Det kreves mye av oss både fysisk og psykisk i tjenesten noe som kanskje var litt hardt i starten men ble bedre som man kom inn i rutinene. Noe av det jeg liker best så langt er å se utviklingen vår. Som musikere og som et lag, vokser vi for hver dag. Det synes jeg er veldig er veldig givende»

iversen

Garderekrutt Kristian Arne Iversen

«Det var mye å gjøre i starten og det var litt overveldende, men det ble bedre som tiden gikk. Når man kom inn i rutiner, så ble det litt lettere. Det har vært utrolig hyggelig så langt å være i musikktroppen, siden det er så mange hyggelige mennesker du er med. Befalet vårt er også veldig gode og gjør alt de kan for å gjøre oss bedre. Jeg ser frem til å få kombinert alt vi lærer og få vise frem hvor gode vi kommer til å bli i løper av året!

Andreas Aukner

Garderekrutt Andreas Aukner

Jeg synes det har vært ganske gøy så langt. Det er ganske stramt og vi får ganske mange forventninger satt på oss, med en gang og det er høye krav. Alle visste hva vi var inne for så det var som forventet. Det som motiverer meg mest kanskje blant dette er at vi bli litt bedre for hver dag som går. Jeg kan faktisk se at jeg har blitt mye bedre, siden jeg startet bare for ca en måned siden. Det jeg liker best med garden så langt er folka og sammspillet. Vi er alle i samme situasjon og har alle som et felles mål om å bli de beste!

Sebastian Shergill

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s