Litt nytt, litt kjent

Husker De hva Darwin sier om musikk? Han påstår at evnen til å frembringe og nyte musikk fantes hos menneskene lenge før de fikk evnen til å snakke. Det er kanskje derfor musikken har en slik fin, subtil innvirkning på oss.” sitat av Arthur Conan Doyle. Og med det sagt, tok vi i går turen til Ullensaker og i dag turen til Asker for nye konserter. Som vi tidligere har nevnt er konsertsesongen i full gang og musikktroppen gjør alt for og henge med i de hektiske dagene. Vi kjørte i gang med konsertene med full sal og godt humør, vi var heldig med så godt oppmøte på begge konsertene. Publikum besto som alltid av en god miks av familie, bekjente, tidligere gardister og de som har en ekstra kjærlighet for gardemusikken.

opsett

Glade gutter

horn

pal synge

signal

solist

tresynge

Vi avsluttet konsertene med stående applaus. Dette gir oss lysten til å bli enda bedre, motivasjon til å stå opp hver morgen etter litt lite søvn og fortsette å øve og reise rundt for å spille. Vi er så heldige at vi får muligheten til og gjøre det vi elsker foran mange mennesker som deler denne gleden med oss, tusen takk!

Her har du en smakebit fra konserten!

Godnatt og godhelg fra mange trøtte gardister 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s