Festkonsert 2014

Endelig har gardistene gjennomført den største begivenheten i konsertsesongen, nemlig Festkonserten som både gardistene og befalet har gledet seg til. Både musikk- og drillgardistene hadde forberedt seg i flere uker til denne kvelden. Stykkene som ble spilt på konserten har gardistene gått gjennom i timesvis, bit for bit for å oppnå perfeksjon før det skulle fremføres for ca. 1200 mennesker. Drilltroppen har brukt mye tid på å forberede innslaget de gjennomførte til stykket Bombekastergarde Marsj. Dette var drilltroppens debutopptreden og det var mange spente og nervøse gardister.

bilde3

bilde4

Bilde5

Musikktroppen dro allerede kl. 09.00 ned til Oslo konserthus for å gjennomføre lydprøver og deler av stykkene. Etter mye øving dro gardistene på Peppes Pizza for litt påfyll av energi før opptreden.

Bilde6

Publikum var mektig imponert av gardistenes opptreden, og det var vanskelig å peke ut publikums favoritt. Flere av stykkene fikk stående applaus og ekstra numrene Jesus Bleibet meine freude og Gammel Jegermarsj ble satt stor pris på!

_BR_9218

_BR_9276

Untitled_Panorama1_liten

_BR_9254

_BR_9366

_BR_9181

_BR_9160

gimli 8

Festkonserten har vært årets høydepunkt i konsertsesongen, og den beste konserten spilt så langt i år. Musikk, drill, stab og befalet var fornøyd med en vell gjennomført kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s