Storband for alle penga

Endelig har musikktroppen fått skikk på et skikkelig storband. Med store ambisjoner  øver storbandet, som består av gardister fra både hovedkorps og signal, inn repertoar til festkonserten 2.Februar.

Trompetisten Pallesen, som til daglig tar stemmene som inngår i det trestrøkne register, er bandets leadtrompet og leder.

Bilde

Bilde1

Sammen med henne er den musikalske ”altmuliggardisten” Lund leder. Han spiller til daglig trombone i hovedkorpset, men er bandets pianist. Et musikalsk multitalent, som med stort pågangsmot og godt humør tviholder på strukturen og effektiviteten på øvelsen.

Storbandet består av seks saksofonister, fem trompeter, fire tromboner, bass, trommer og piano.

I tredje gardekompani er hverdagen bygget opp av sterk struktur, rutine og firkantet militær eksersis. Storbandet blir på en annen side et fristed der vi kan spille noe annet enn gammel Jegermarsj og tradisjonell militær korpsmusikk. På øvelsene går det i jazz, funk, fusion og moderne musikk. For tiden jobbes det med en fenomenalt tøff radbrekning av Modest Mussorgskys Promenade fra verket ”Bilder fra en utstilling”.Bilde3

Følg med oss videre. Ikke gå glipp av storbandinnslaget på festkonserten 2.februar.

Jeg er beæret av å få spille med denne gjengen.

Beste hilsen Gardist Boge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s