Vinterball på Lilleborg sykehjem

Vi i 3. Gardekompani ble i dag invitert på vinterball på Lilleborg sykehjem sammen med beboerne, bekjente og ansatte. Vi var 10 gardister som fikk delta og dette var en flott anledning til å få på seg paradeuniformen, spise god mat med godt selskap og danse litt. Vi fikk tildelt plasser mellom beboerne som førte til mange morsomme samtaler på bordene. Senere på kvelden danset vi med beboerne noe som både de og vi satt stor pris på. Kvelden var mer enn vellykket.

Vinterball1Vinterball2 Vinterball3 Vinterball4 Vinterball5

Både tv2 og Aftenposten var på ballet. Det har allerede blitt lagt ut en film på aftenposten og det vil bli sendt på God Morgen Norge på fredagen. I tillegg skal det være et innslag på kveldsnytt på P1 i kveld. Nederst finner du link til aftenpostens film om vinterballet. Ha en fortsatt fin dag!

 

http://www.aftenposten.no/webtv/Hanna-Rikardsen-93-skal-pa-vinterball-7441862.html#.Ut-V5GQ1gy4

– Gardist Johannessen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s