Nytt år, ny Drilltropp

980958_10151801809051366_1979398275_o

Et nytt år har begynt, og luften er fylt med god stemning, nyttårsforsetter, vinter og…  gardeluer?

Det har seg nemlig slik at asprianttroppen ikke finnes lenger, og der den sto står det nå en drilltropp. Like etter at første bloggpost fra oss ble lagt ut, ble hele troppen skremt opp av senga da månen står på sitt høyeste. Det som fulgte var en blanding av hat, mestringsfølelse og lagsamarbeid. Kort sagt var det en opplevelse troppen ikke kommer til å glemme med det første.

Nå som troppen er satt, og den overhengende frykten for å ryke har forsvunnet er det innlæring av årets drillprogram som står for tur.

Dette byr så klart på nye utfordringer for Drilltroppen, da vi går fra å følge ordre hele dagen, til å måtte huske sekvenser som bare blir lengre og lengre. Pur kaos hersker i Gardehallen mens 35 gardister (!) prøver å få alt til å gi mening.

Andre har kanskje bestemt seg for at i år er året de skal begynne å trene, forbedre karakterene eller slutte å snuse. Her i drilltroppen har vi derimot bare ett nyttårsforsett: Å bli best i det vi gjør. Vi er klar over at flere hundre timer med trening ligger foran oss, og Gud er vi klare for det.

Godt (forsinket) nytt år fra Gardist Eick og resten av Drilltroppen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s