Hjem til nasjonaldagen!

Ola-drill på X-plass i Huseby leir.
Ola-drill på X-plass i Huseby leir.

Takk for sist!

Det er nå én uke siden vi begynte tjenesten igjen etter oppdraget i USA, og vi har ikke ligget på latsiden. Allerede på mandag 6/5 fremførte vi en full Ola-drill for resten av våre medgardister på ”Soldataksjonen”. På veterandagen 8/5 gjennomførte vi tre seremonier og en Ola-drill. På toppen av det hele dro vi til Skotselv 9/5 på ”Gla´dager i Skotselv” og viste frem Ola-drillen på kunstgress. Da helgen kom var den svært kjærkommen etter fire hektiske uker. Det merkes at drillsesongen er i gang med flere oppdrag i uken.

Stand-up med Nils Ingar Aadne.
Stand-up med Nils Ingar Aadne.
Fra soldataksjonen i Huseby leir.
Fra soldataksjonen i Huseby leir.

Nå er vi i gang med ny uke og alt handler selvfølgelig om fredag 17.mai; dagen alle har sett frem til og drømt om i måneder og år. Vi skal gjennomføre to seremonier, to gatedriller og en Ola-drill. Det blir en slitsom, men fantastisk morsom dag. Det er en ære å få være i begivenhetenes sentrum på Karl Johan midt på dagen 17. mai. Gatedrillen vi går på Universitetsplassen blir kanskje den mest sette drillen vår, da selveste NRK sender den til hundretusener av seere. I tillegg er det jo titusener av tilskuere langs Karl Johan. Vi skal ta vare på muligheten og gjennomføre med stil!

IMG_1821
Kompaniet gikk ola-drill i leir med sine medsoldater som publikum.

Vi gleder oss stort og håper du får med deg drillen vår, enten det blir på Oslos gater eller hjemme i tv-stua. 3 x hurra for grunnlovsdagen og Norge!

 

Hurrahilsen

Gardist Mullis, Strømberg, Tonheim

En kommentar om “Hjem til nasjonaldagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s