U.S. Marine Barracks – niende innlegg fra USA

Vi ble møtt med åpen himmel da vi torsdag morgen stilte opp med dressposen over skulderen, klare for nytt oppdrag. Destinasjonen denne dagen var U.S. Marine Barracks’ base i Washington D.C, hvor vi skal opptre sammen med U.S. Marine Corps Band and Drill team. Marine Barracks er den eldste kasernen som brukes av USMC. Dette er et oppdrag både musikk- og drilltroppen har sett frem til lenge, siden USMC er profesjonelle som lever av det vi bare bruker ett år på.

Treningen foregikk i strålende sol på paradegressplenen midt i kvartalet som utgjør den eldste delen av leirkomplekset. Både befal og mannskaper fikk instruksjoner, hint, tips og hyggelige samtaler med sine amerikanske motparter.

Her fra treningen. I midten: Musikkaptein Caspersen (kledd i sort). I bakgrunnen sees sjefen for USMCs hus.
Her fra treningen. I midten: Musikkaptein Caspersen (kledd i sort). I bakgrunnen sees sjefen for USMCs hus.

 

Bilder fra forestillingen kommer snart, oppdatering pågår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s