Biler og superhelter – sjette innlegg fra USA

Da har vi gått første Tattoo-drill på Scope Arena her i Norfolk Virginia! Stemningen var på topp da vi inntok arenaen og det var nærmest Bieber-lignende tilstander blant publikum. Dette var en High School-forestilling der de fleste var studenter mellom 15-18 år og de vet nøyaktig hvordan man lager liv. Vi følte oss nærmest som superhelter da vi gikk drill til over 7000 jublende ungdommer. Tattoo-debuten vår var et faktum og nå er vi endelig i gang!

Livet her i USA er på noen måter likt som i Norge, med lange dager med drilling og finpussing. Vi spitter og stryker på kveldene og det er mange rutiner som henger igjen fra livet på Huseby, som det jo må fordi vi er på oppdrag. Ellers er det mange nye inntrykk og opplevelser. Folk kjenner oss igjen på gaten og vi får mange lykkeønskninger underveis fra det særdeles hyggelige, amerikanske vertskapet. Maten er fortsatt amerikansk, og fett og sukker er fortsatt hovedingrediensene på menyen. Vi prøver så godt vi kan å styre unna verstingene.

image

Våre nærmeste naboer på hvileområdet backstage er en gruppe kanadiske elektromekaniske ingeniører som kaller seg JIFFY JEEP TEAM. De har spesialisert seg på å montere en militærjeep så raskt som mulig. Dette er noe man ikke helt forventer på en militær tattoo, men det er fortsatt et underholdende innslag. Da vi så dem trene brukte de 2.14 minutter på å sette sammen jeepen og vi ble rett og slett overrasket. Vi tok en prat med kanadierne og fikk en tur i traileren deres. Selve showet har de, tro det eller ei, bare trent på i én måned. Mannskapet blir årlig skiftet ut. Jeep-gutta har drevet på siden 1993. De bruker to timer om dagen på å trene mot showet, noe de gjør i tillegg til sine vanlige mekanikerjobber.

image

image
Turnélivet ble mer styr og arbeid enn de hadde forventet da de meldte seg opp til JIFFY JEEP TEAM, noe vi delvis også kan kjenne oss igjen i. Men, som vi også har erfart, er det en stor ære å representere landet i et så ærefullt oppdrag.

image

image

Vi ønsker JIFFY JEEP TEAM lykke til videre i tattooen! Selv gleder vi oss stort til å fortsette å løse oppdraget på Virginia International Tattoo.
Er det noe DU vil vite om oppdraget vårt i USA? Kommenter gjerne.

Jiffy-hilsen
Gardist Mullis, Strømberg, Tonheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s